Tips og råd for din reise!

Siden Eurocard fungerer over hele verden, trenger du ikke å tenke på å ta ut kontanter før reisen.

Fordelene ved å kjøpe reisen din og handle med samme kredittkort i utlandet er mange. Vi har samlet noen praktiske råd og tips for at du skal få mest mulig ut av hele reisen din.

Se over dine reiseforsikringer

Ofte trenger du ikke betale for ekstra reiseforsikring hos turoperatøren, siden du har reiseforsikring med avbestillingsforsikring når du betaler med Eurocard.

Fungerer kortet?

Sjekk kortets utløpsdato og vær sikker på at du har en PIN-kode som fungerer. Husk på at det kan finnes andre regler for kortets gyldighet i det landet du skal besøke. På Mitt Eurocard finner du all informasjon om ditt kort.

Si nei takk til å betale i NOK i utlandet

Velg alltid lokal valuta når du får spørsmål om du vil betale i norsk eller lokal valuta. Forretningens vekslingskurs er ofte dårligere enn den du får hos Eurocard.

Ventetid på flyplassen?

Husk at Eurocard gir deg tilgang til lounger. Perfekt når flyet er forsinket eller du skal bytte fly. Wifi, forfriskninger og snacks? Sjekk ut hva din nærmeste lounge kan tilby av bekvemmeligheter.

Uforutsette hendelser?

Problemer med kjøp eller uttak på kortet? Mistet kortet ditt? Eller har flyselskapet gått konkurs? Da kan vi hjelpe deg.

Vi hjelper deg på reisen

Har du spørsmål om våre kort eller våre tjenester? Ta kontakt med oss uansett om du er hjemme – eller langt, langt unna.

Forleng betalingstiden på fakturaen

Du har mulighet til å øke din fleksibilitet hvis du vet at du skal ut og reise, ved å forlenge betalingstiden på din faktura med 10 ekstra dager.