Ny sperre for netthandel gir bedre kontroll

Vi handler mer og mer på nettet, det har blitt enklere og tilbudene har blitt flere, så det er lett å finne akkurat det du er på jakt etter.

Ditt Eurocard er alltid åpent for kjøp i nettbutikker tilknyttet Mastercard SecureCode, abonnementene dine (f.eks. Spotify eller Netflix) og for de fleste digitale lommebøkene. For andre nettbutikker kreves det at du aktivt åpner kortet ditt for å kunne handle – dette forhindrer svindel på nettet.

Slik åpner du kortet ditt for netthandel

Sørg for å ha mobilnummeret ditt registrert på Mitt Eurocard. Med en SMS åpner du enkelt for netthandel i én time. Du kan også velge å åpne og stenge kortet direkte i forbindelse med et kjøp, på Mitt Eurocard. Uansett hvilke innstillinger du har er det like trygt som alltid å handle med kortet ditt.

Logg inn for å gjøre dine innstillinger

 

Derfor har vi innført en ny sikkerhetssperre

Vi handler alt fra reiser og hotell til leiebiler og billetter på nettet. Men med ny teknikk og nye betalingsmåter følger også nye farer. For at dine kortopplysninger ikke skal havne i gale hender – såkalt kortmisbruk – har vi innført en ny sikkerhetssperre.

En stor del av kortmisbruket er relatert til økonomisk kriminalitet. Med vår nye sikkerhetssperre tar vi sammen ansvar for å ikke finansiere økonomisk kriminalitet.

Les mer i artikkelen Like trygt å handle på nettet som i butikken om hvordan vi jobber for at du skal kunne handle like trygt som alltid.

Vil du vite mer om sikker netthandel?

Vi anbefaler at du alltid bruker ditt Eurocard og ikke et kort som er knyttet til en bankkonto, når du handler på nettet. Du kan du i fred og ro gå igjennom alle kjøpene dine før du betaler fakturaen.

Her kan du lese mer om de vanligste spørsmålene om netthandel